Men'sWorld

Módszerek ahhoz, hogy jobban néz ki és vonzóbb légy!

2018. november 15. 18:53 - Dobai Norbert

Biztosan elgondolkodtál már te is azon, hogy vajon mit csinálsz rosszul az életben. Talán saját magaddal van a baj, vagy a környezeted nem engedi meg azt, hogy kibontakozz és megmutasd az igazi éned és talán a lányoknál sem érvényesülsz igazán.

Így hát a mai cikkben elárulok nektek olyan módszereket, amik betartásával abszolút de vonzóbbak lesztek! Ha úgy gondolod, hogy érdekel a téma, semmiképpen se lapozz tovább!

Az első módszer, amellyel garantáltan jobb lesz a kinézeted: viselj valami egyedi darabot.

Ismerős az, amikor szinte minden, vagy minden második barátodnak vagy ismerősödnek ugyan olyan ruhája van, mint neked? Hasonló farmerdzseki, hasonló bőrkabát, hasonló fekete vagy fehér pulcsi és a többi...
Próbálj meg valami egyedit felvenni, ami nem mindenkinek van és amit nincs mindenkinek mersze felvenni, félve attól, hogy túl kirívó lesz.
Például egy piros vagy vöröses dzseki, amelyet ugyanúgy tudsz párosítani fekete, fehér, szürke ruhadarabokkal.
Vagy éppen viselhetsz magadon egy kocka mintás farmert vagy chino nadrágot, amely jó lehetőség arra, hogy kitűnj a tömegből (nem azért, mert esetleg undorító lenne az a ruhadarab, hanem azért, mert egyedi).

87f54359b1d36785f9fbf15e4014aff5.jpg4f80aa39f63ce520c3830435dc122c94.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A második módszer: fogfehérítés.

A fogaid a testednek és a szájüregednek egyik legfontosabb része. Most jelenleg nem azért, mert azzal rágsz, hanem azért, mert a fogaid nagyon rossz benyomást kelthetnek rólad, ha mocskosak és sárgák. Sárga fogakkal az emberek java része lehetségesen azt fogja gondolni, hogy egy olyan személy vagy, aki nem nagyon foglalkozik magával és hanyagolja a saját hidratációját.
A fogak tehát nagyon fontosak a kinézetedben, hiszen, amikor egy lánnyal szembe mosolyogsz, a szádon és az arcodon kívül azonnal a fogaidat fogja szemügyre venni, és ha azok piszkosak, akkor az semmi pozitívumot nem fog vonni maga után.
Próbáld olyan fogkrémmel mosni őket, amely minél jobban segít abban, hogy fehéríteni tudd őket.

A harmadik módszer, amely szerintem nagyon fontos ahhoz, hogy igazi férfi légy: változtass a hajstílusodon.

Haveeeer, évek óta ugyan azt a hajstílust hordod. Nem unod már? Változtass rajta, mert egy idő után elég unalmas lesz.
Nem azt mondom, hogy az orrodig érő hosszú hajadat kopaszra vágasd le, viszont próbálj ki valami újat, és nézd meg, hogy, hogyan áll neked más hajstílus, így érdekesebbnek fogsz tűnni.

A negyedik és egyben utolsó módszer, amely, háát, nem valami könnyű, viszont ezt is el lehet sajátítani: tanulj meg sütni/főzni.

El sem tudod hinni, hogy mennyire szexi és vonzó tud lenni az, ha egy férfi képes arra, hogy főzzön, vagy süssön valamit. Ez a nők számára nagyon dögös. Ez azt sugallja másoknak, hogy tudod irányítani az életed, nem kell neked étterembe járnod ahhoz, hogy valami finomat és ízleteset egyél, hanem a saját tudásoddal meg tudod sütni azt magadnak, amit éppen megkívánsz és akarsz.
Úgyhogy skacok, kézbe a kesztyűt és a sütő/főző könyvet és irány a konyha.

90912f95d233281579484e657a35af68.jpg

És srácok ez volt hát mára, remélem, hogy tudtatok inspirálódni és ezután sokkal vonzóbbak lesztek, mint valaha is voltatok. Találkozunk a következő alkalommal! 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://manworld.blog.hu/api/trackback/id/tr914374755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása