Men'sWorld

Hogyan legyek stílusosabb? Öltözködési tippek fiataloknak.

2018. október 30. 18:49 - Dobai Norbert

Ahogy egyre jobban cseperedünk felfele, úgy egyre több kérdés merül fel bennünk saját magunkkal kapcsolatban és az egyik, amely mellett úgy gondolom, hogy nem mehetünk el figyelem nélkül, az pedig a hogyan öltözködjünk ízlésesen kérdés. Ebben a cikkben megosztok veletek pár tippet, hogyan is légy magabiztos és sikerek öltözködés terén. Ha érdekesnek hangzik számodra, mindenképp maradj velem! :D

Viszont mielőtt tovább mennék, had adjak egy kis segítséget nektek. 
Motiválatlannak érzed magad az életben? Mindent megpróbálsz, hogy elérd a kitűzött célodat, de nincs meg az a mindennapi erő és önbizalom, ami előrébb tudna vinni a saját életedben? Látogass el a Life Advisor-hoz, ahol a pozitivitás és a motiváció forrását találod.
Inspirálódj és légy motivált minden egyes nap, hogy minél sikeresebb légy és elérd az álmaidat! Link a cikk végén! 

 

Az első dolog: légy biztos abban, hogy a jó ruha méretet viseled!

A legalapvetőbb és legfontosabb lépés a stílusos öltözködéshez az, hogy a jó ruha méretet hordod. Tehát ha neked S-es a pulcsi méreted, akkor ne vegyél M-es méretűt csak azért, mert éppen az adott ruhából nincsen kisebb. Tartsd a fejedben, ha a jó ruha méretet viseled magadon, férfiasabbnak és karizmatikusabbnak fogsz tűnni.

A második tipp, amit javasolni tudok: legyenek meg a gardróbodban az alap ruhadarabok!

Mindannyian tudjuk, hogy fiatalként nincs pénzünk arra, hogy minden egyes hétvégén bevásárlóközpontokban töltsük az időt vásárlással (kivéve ha édesapád vagy édesanyád nem egy olajbánya) és minden új, trendi ruhák beszerzésével. Viszont így is vannak olyan ruhadarabok, amelyeket nem árt, ha minden fiú elő tud venni a gardróbból, ha éppen szüksége van rá és lesz is. Gondolok itt az alap, felírat nélküli fehér pólóra, egy kék vagy fekete denim nadrágra, egy bőr kabátra, vagy bomber dzsekire. Ezek azok a ruhadarabok, amiket ha ízlésesen és okosan kombinálsz, igazán szexivé és magabiztossá varázsolnak. Mert hát, melyik fiú ne érezné magát szexinek egy igényes outfitben?

A harmadik dolog, amely egy stílusos férfi alappillére: óra!

Egy fiúnak kötelező órát viselnie!
Ez az az eszköz, amely abszolút kiemeli a stílusodat és akármilyen más kiegészítőnél ízlésesebb. Viselheted inggel, pulcsival, bármikor és bármivel, nem kell különleges alkalomnak lennie ahhoz, hogy órát viselj. Egy szép, fekete vagy barna szíjú óra mindig jól néz ki egy fiún, merj felvenni egyet!
Nem mellesleg pedig, a nőknek is felkelti a figyelmét, hogy ha órát viselsz a karodon és igen is szexinek találják.

A negyedik tényező, amire szánj odafigyelést: a cipőd!

Az outfited legfontosabb darabja, amely köré igazán ki tudod építeni a saját stílusodat és ízlésedet. Vannak emberek, akik úgy gondolják, a félcipők a legstílusosabb darabok. Adom a véleményüket, viszont nem értek teljesen egyet velük, hiszen miért ne lehetne ugyanúgy stílusos egy adidas vagy éppen puma sneaker cipő egy személyre szabott chino vagy denim nadrággal?
Fontos megértened azt, hogy mindig olyan cipőt vegyél fel vagy vásárolj magadnak, amely talál a ruháiddal. Ne vegyél azért zöld cipőt, mert úgy gondolod, hogy a piros nadrágoddal igazán egyedinek és színesnek fogsz tűnni. Igen, tényleg igaz lesz rád mind a két felsorolt tulajdonság, viszont akkor ne lepődj meg azon, ha az emberek szemöldök felhúzással és goromba tekintettel fognak rád nézni, mert 90%-ban az outfited lesz az oka a reakciójuknak! 

 

Ennyi volt hát mára, remélem tudtam segíteni mindenkinek, aki csak éppen segítségre szorult. Ne felejtsetek el benézni a Life Advisor-hoz, aki napi szinten lát el titeket motivációval, hogy a legjobb énedet hozd ki magadból. Találkozunk a következő cikkben, addig is legyen további szét hetetek! 

Blog oldal: https://lifeadvisor.blog.hu/

Instagram: https://www.instagram.com/lifeadvisorbence/

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://manworld.blog.hu/api/trackback/id/tr4914334697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása