Men'sWorld

5 dolog, amit a nők utálnak a férfiakban

2018. november 11. 20:58 - Dobai Norbert

Úgy gondolom jó néhány olyan tulajdonság van bennünk, férfiakban, amit igen is lehet szeretni. Például a magabiztosság, a humor, vagy éppen a karizmatikusság.
Viszont vannak olyan „adottságaink”, amiket a nők nem nagyon preferálnak, és ami a legrosszabb, hogy mi magunk észre sem vesszük, hogy tényleg bennünk vannak ezek a dolgok, így ebben a cikkben elhoztam nektek 5 olyan jellemvonást, ami egyes férfiakban benne van és a nők ki nem állhatják.
Ha felkeltette a figyelmedet, mindenképp maradj velem.

Az első jellemző, amit a nők nem nagyon szeretnek a férfiakban: ha folyton kifogásokat keresünk.

Beteg vagy, fáradt vagy, nem megy mostanság igazán a meló, mert hülyék a munkatársaid, elégedetlen vagy magaddal és az életeddel, nincs, amit kezdj magaddal. Ember, fejezd már be a nyavalygást, férfi vagy! Mivel az ember társaslény, így a nők egy olyan társat keresnek maguk mellé, aki mellett biztonságban érezhetik magukat és a nőiességüket adhatják, de ha te így viselkedsz és így prezentálod magadat egy nővel szemben, hidd el nekem, a beszélgetésetek öt percnél egy másodperccel sem fog tovább tartani. 

Fordítsd meg a helyzetet, te sem szereted azokat a nőket, akik folyton csak kifogást keresnek mindennel kapcsolatban.
Ez pont ugyanígy van a másik nemnél is.
Fejleszd magad, törődj magaddal és oldd meg a problémáidat.

A második attribútum, amit ki nem állhatnak a nők: nem foglalkozunk magunkkal.

Csak gondolj bele, ha te nem foglalkozol saját magaddal, a megjelenéseddel, a bőröddel, akkor ő vajon mi a francot fog gondolni rólad? Ahogy te is elvárod egy nőtől, hogy ízléses legyen, hogy ápolt és szép legyen, ezzel párhuzamosan ő is elvárja azt, hogy adj magadra és önmagad légy. Összenőnek a szemöldökeid, semmi gond, szedd ki őket és igazíts rajtuk. Pattanásos vagy, kezeld őket, próbálj ki arclemosókat és szérumokat és ügyelj az arcodra, tudom, hogy milyen, mert nekem is van, és persze, a lányok és a nők nyilván elsőre az arcodat fogják figyelembe venni, de ha kezeled a kiütéseidet, hidd el nekem, a nők értékelni fogják.

A harmadik ismertetőjegy, amit a nők gyűlölnek bennünk: nem figyelünk rájuk.

 

Ugyanott tartunk, ahol az előző pontban.  Te is szereted, ha figyel rád az a valaki, vagy az a társaság, akivel éppen beszélgetsz. Ez pontosan így van a nőknél is. Figyelj oda rá, hallgasd meg és ne vágj a szavába, az az egyik legundorítóbb dolog, amit egy férfi el tud követni (nem csak nőkkel, hanem bárkivel szemben). Próbáld megjegyezni, amit mond neked, figyelj oda, hogy miket szeret, legyen az kedvenc ital, kedvenc autó, vagy bármi más, amit ő preferál, mert az egyik legvonzóbb dolog egy nő szemében egy férfi iránt, ha emlékszel azokra a dolgokra, amiket mondott neked, mert ebből arra következtet, hogy igazán figyelsz rá, ezáltal elérheted azt, hogy ő is ugyanezt tegye. Elsőre valószínűleg nem könnyű, nyilván nem fogsz tudni megjegyezni mindent, viszont az élet nem mindig fenékig hab meg dobostorta, van, amiért igazán meg kell küzdeni.

A negyedik sajátosság, amiből a nők egyáltalán nem kérnek: a túlzott önelégültség.

Úgy gondolom, hogy ez az egyik olyan jellemzője a férfiaknak, ami rettentően visszataszító. Amíg te úgy gondolod, hogy teljesen jó ötlet az, hogy elmondod annak a nőnek, akivel éppen flörtölsz, hogy mit értél el eddig az életben, hogy mekkora a fizud és ezzel az egód, addig ő egy idő után , megunja ezt az egészet és végül egy percet sem kíván többé veled tölteni. Nem kell azonnal mindent felvetni, egy igazi nőt nem ez fogja érdekelni.

És végül az utolsó dolog, amit a nők egyáltalán nem szeretnek a férfiakban: ha folyton tapizzuk őket.

Egy normális fiú vagy férfi tudja, hogy mikor van a megfelelő pillanata annak, hogy megérintsünk egy nőt, vagy éppen letapizzuk. 

Egy nő nem szereti, hogy ha folyton fogdossák, hiszen így úgy tekinthet rád, aki egyáltalán nem akar komolyabb kapcsolatot, mindössze azért csípted úgy ki magad aznap estére, hogy egy újabb embert véshess fel az „egyéjszakás kalandok áldozatai” című listádra.
Emellett pedig ezáltal, hogy folyton fogdosod, a nő el fogja veszteni önbizalmát és nagyon kínosan fogja érezni magát a többi ember társaságában és az is garantált, hogy a party végén még csak azt se fogja neked mondai, hogy viszlát, baromarc.
Szóval ezzel csak óvatosan, légy türelmes, kedves és férfias, így nagyobb az esély, hogy tiéd lesz a csaj! 

Ennyi volt hát mára srácok, ezek voltak többek között azok a dolgok, amiket jobb, ha nem követtek el egy nővel szemben, viszont, ha mégis, hát akkor ne reménykedjetek viszontlátásban a kedves crushotokkal. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://manworld.blog.hu/api/trackback/id/tr8314366761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása