Men'sWorld

5 dolog, amit a nők igazán szeretnek a férfiakban

2018. november 12. 20:21 - Dobai Norbert

Az előző cikkben leszögeztünk néhány olyan férfi jellemvonást, amit a nők egyáltalán nem szeretnek bennünk. Ebben a cikkben viszont ennek a témának a pozitív oldalát vesszük egy kicsit szemügyre, így felsorolok nektek öt olyan férfi szokást, amire a nők nagy eséllyel azt mondják: bár minden férfi ilyen lenne! 

Az legelső dolog, amit a nők imádnak egy férfiban: a magabiztosság.

Ez egyszerűen a férfiaknak egy olyan tulajdonsága, ami elengedhetetlen a nőkkel szemben. Ha oda mersz menni hozzá és el mered kérni a számát, ha a szemébe nézel és csak azt nézed, amíg beszélgettek, ha merszed van megcsókolni őt, akkor bizony azt fogod felé mutatni, hogy te nem szórakozol és igen is magabiztos vagy és bízol magadban, ezt pedig a nők nagyon szeretik bennünk, férfiakban. 

Ha ezeket a dolgokat teljesíted egy nővel szemben, akkor nagyon nagy az esély, hogy vonzónak talál téged. Úgyhogy skacok, elő a magabiztos énetekkel, mert a nőknek bizony az kell.

A második tényező, amit a nők igazán szeretnek és értékelnek a hím nemű emberekben: ha emlékezünk az apró részletekre.

Tegyük fel, hogy végre elment veled randizni az a csaj, akit már két héttel azelőtt kinéztél magadnak egy buliban. Beszélgettek, poénkodtok egymással és működik köztetek a kommunikációs kémia. A csaj feldobja, hogy ő igazán szereti, netán még gyűjti is a színes karkötőket (kicsit hülye példa, de megteszi). Következő randin ajándékba veszel neki egyet. Ha megkérdi, miért kapta ezt, és, hogy honnan tudod, hogy a hasonló darabokat szereti, megmondod neki: tudtam, te mondtad nekem ezelőtt.

Instant győzelem. A nők egyszerűen imádják, ha megjegyzel ehhez hasonló információkat, amiket mondanak neked, és ezáltal sokkal karizmatikusabbnak fogsz tűnni az ő szemükben.

A harmadik, amit a nők igazán csipáznak egy srácban: ha viccesek vagyunk.

Ez az egyik legvonzóbb tulajdonság egy nő számára egy fiúban.

Saját véleményem szerint ez az, ami a kapcsolatotokat igazán befolyásolhatja, hiszen humorral, jó poénokkal mindig fenn tudod tartani egy nő érdeklődését irántad, érdekesnek és vonzónak fog tartani téged, netán egy – egy viccel az egész napját pozitívvá és vidámmá tudod tenni és ez, ami nagyon fontos egy nő életében.

A negyedik olyan fogalom, amit egy nő vonzónak talál benned: ha vannak céljaid/álmaid, és teszel értük.

Te is felnézel azokra az emberekre, akik dolgoznak, céljaik vannak és hajtanak az álmaikért, ezért is tudsz kiválasztani magadnak példaképet, legyen az egy focista, egy üzletember, egy színész vagy éppen egy testépítő, tényleg bárki.

Elmondhatjuk, hogy ugyanígy van ez a női személyeknél is. Férfiasnak és, ha lehet így fogalmazni, szexinek találják azt benned, ha vannak céljaid és minden telhetőt megteszel azért, hogy időről – időre egyre közelebb juthass hozzájuk, legyen az bármivel kapcsolatos, művészettel, sporttal, írással, akármilyen tudományággal, tényleg teljesen mindegy, csak célok legyenek.

Az ötödik, egyben utolsó teória: a jó, kellemes illat.

A lányok/nők egyszerűen nagyon szeretik az olyan férfiakat, akiknek kellemes illatuk van és jó parfümöket használnak. Nem kell itt az ultra márkás parfümökre gondolni, rengeteg olyan üzlet van, ahol viszonylag pénztárcabarát áron szerezhetsz be finom illatú parfümöket, ilyen üzlet a H&M, a Bershka, a Zara és még sorolhatnám. Ugyanolyan egyszerűséggel te is imádod azt, ha egy nőnek finom és kellemes illata van és egyszerűen nem tudsz leszállni róla, mert annyira vonzó az illata. Srácok, ha még nem vettétek észre, pontosan ez a kémia működik a nőknél is. 

Na hát srácok, remélem, hogy hasznos információkat tudtam megosztani veletek ebben a cikkben is, találkozunk következő alkalommal, ciao. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://manworld.blog.hu/api/trackback/id/tr5714368821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása