Men'sWorld

Hogyan légy szexibb 2019-ben?

2018. december 28. 17:16 - Dobai Norbert

2018 bizonyára egy „jóképű” és „stílusos” év volt számodra, amely igazán felejthetetlenné tette magát a szemedben. Viszont mivel az év utolsó napjait éljük, így épphogy egy karnyújtásnyira vagyunk a 2019-es évtől és emellett attól, hogy még szexibb és vonzóbb légy még 12 hónapon keresztül.
Így a mai nap elhoztam nektek 4 módot annak érdekében, hogy még sármosabbak legyetek (még úgy is, hogy eddig is azok voltatok).

Az első tipp, amit javasolni tudok: nézd át a gardróbodat!

Mint, ahogy már mondtam, 2018 utolsó napjait járjuk, így valószínűleg van pár olyan kaliberű ruhád, amelyet szinte egész évben magadon hordtál, így kifakult, vagy esetleg csak kinőtted pár cuccodat, így nyilvánvaló, hogy nem fogod őket hordani többé, illetve elképzelhető, hogy csak egyszerűen meguntál belőlük egy-két darabot. Nézd át a szereléseidet és ha van olyan olyan darab, ami megfelel a fentiekben említetteknek, ne tartogasd őket, így egy tisztább képet fogsz látni arról, hogy milyen ruháid maradtak, mellesleg pedig sokkal tisztábbnak és üdébbnek fogod érezni magad.

A második mód egy kicsit érdekes, viszont úgy gondolom, hogy annál hasznosabb, mégpedig, használd a Pinterest alkalmazást!

Ez az alkalmazás tökéletes azok számára (is), akik inspirációt szeretnének meríteni azzal kapcsolatban, hogy, hogyan is öltözködjenek stílusosabban, hogyan viselkedjenek ahhoz, hogy férfiasabbak legyenek. A tény, ami ezt az alkalmazást egyszerűen nagyon menővé teszi, hogy bármire rákereshetsz, amire akarsz. Például ha ötletet akarsz meríteni, hogy mit vegyél fel egy egyszerű fekete pólóval, rengeteg ötletes képet fogsz találni, amikből valószínűleg soha nem fogsz kifogyni, illetőleg hozzájárul ahhoz, hogy kreatívabb légy a saját öltözködéseddel kapcsolatban, mint valaha. Úgyhogy, Pinterestre fel!

A harmadik olyan dolog, ami segít ebben az egészben: kezdj el edzeni!

A testépítés mindig is szexi volt, jelenleg is az, és nem hiszem, hogy a jövőben fordulna a kocka és nem lenne vonzó.
Az egész világon az egyik, ha nem a legjobb érzés, amikor az ember minden nap, vagy legalább kétnaponta edzeni megy, hetek és hónapok múltán pedig megmutatja magát a változás. Akkor jön rád az az érzés, hogy te vagy az egész Földkerekség legkirályabb és legtutibb arca, amit úgy gondolom nem kell mondanom, hogy nagy önbizalommal és boldogsággal tölt el. Ha kitartással és helyes étrenddel mozogsz minden nap, nemcsak a saját szemedben leszel férfiasabb és vonzóbb, hanem a nők számára is.

A negyedik: frissítsd fel az outfitjeidet!

Had példázzak ismét egy kicsit.
Van neked egy olyan outfited, amely egy fehér sneakerből, egy szürke, skinny nadrágból és egy testre szabott egyszerű, fehér pólóból áll. Egyszerű, mégis ízléses és férfias kinézet. Mivan, ha felturbózzuk kicsit egy szép karórával, legyen az fekete vagy éppen barna szíjúval rendelkező óra. Felteszünk még egy igazán színes vagy akár visszafogottabb karkötőt, vagy éppen, ha valaki jobban szereti, egy ízléses nyakláncot. Képzeld el magad előtt, vagy akár öltözz fel így.
Nem néz ki jobban? Nem néz ki mértékekkel stílusosabban? Az én válaszom, nagyon is igen.
Ez az, amire sok fiatal vagy felnőtt férfi nem fordít igazán nagy hangsúlyt, pedig ha jobban belegondolunk, a kiegészítők teszik és formálják másodsorban egy férfi megjelenését. Figyelj a kiegészítőkre, ne vidd túlzásba, viszont ne indulj el anélkül sehova!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://manworld.blog.hu/api/trackback/id/tr714519312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása