Men'sWorld

Férfi stílusbakik, amik rontanak a megjelenéseden

2018. október 10. 15:52 - Dobai Norbert

Rengeteg alkalommal, amikor megyek valahova, akár haza, akár edzésre, mindig látok olyan fiúkat/férfiakat, akiknek borzasztó stílusuk és ízlésük van, ez engem pedig eléggé elszomorít, hogy még 2018-ban sem tudunk normálisan felöltözni, mi, férfiak.
Ha nem akarod elkövetni ezeket a hibákat és azt, hogy az emberek hülyének nézzenek, akkor mindenképp maradj velem!

Az első dolog, amit azonnal el kell tüntetni a ruháid közül, az a szandál.
josef-seibel-ferfi-szandal-36492-946330-cardiff-04557-153221342_188d4e087c5f9b405ff4f1b9fae06dac.jpg
Kérlek, könyörögve kérlek, hogy minél hamarabb hagyd el azt a szokásodat(persze ha van), hogy ezt az ocsmányságot hordod magadon. Én megértem, hogy szellőzik benne a lábad, még azt is megértem, hogy anyuka vette neked a turkálóban minő pár pengőért, de az egy adta égvilágon senki nem kíváncsi a kilógott lábujjaidra, és akkor ne is mondjam, hogy ezzel a lábadon olyannak fogsz tűnni, mint egy éretlen, 5 éves kisgyerek. Szóval, szandál, OFF!

 

 

 

A második olyan stílushiba, amit jó néhámy férfi elkövet, az az ing, farmer és focicipő párosítás.

Az, hogy valaki felvesz hétköznap egy inget, legyen az bármilyen színű, rózsaszín, piros, kék, fehér, semmi gond nincs. Dícséret érdemli azért, hogy ezzel az inggel egy szép, karcsúsított chino vagy farmer nadrágot húz fel. De kérdem én: minek kell ehhez egy focicipőt felhúzni? Egyszerűen gusztustalan. Ha volt annyi pénzed neked, vagy éppen a szüleidnek ahhoz, hogy megvegyenek neked egy foci lábbelit, akkor arra is fog jutni pénz, hogy egy szép és egyszerű deszkás cipőt vegyenek neked(nem a DC régebbi deszkás modellt, fuu, micsoda cipő volt az). Nem kell itt nagy márkákba és egekbe szökő árakba gondolkodni, ha erről beszél valaki. Ott a H&M, a Bershka és az ehhez hasonló többi üzlet, ahol barátságos áron kapsz nagyon stílusos kis cipőket. Figyelj oda magadra kicsit!

A harmadik baki, amit egy férfi elkövethet, az pedig az olcsó alsónemű viselése.
nyari_olcso_ferfi_sportok_alakformalo_bugyi_egyszinu_boxerek_polieszter_kap_6_1.jpg

Nem azt mondom, hogy mindenkinek Calvin Klein, Tommy Hilfiger vagy éppen Gucci alsókat kell viselni, viszont, ahogy te is elvárod az ellentétes nemű személytől, hogy tiszta és jó minőségű fehérneműt viseljen, ugyanez igaz rájuk is. Szóval dobd ki a régi, kopott és szakadt alsóidat és irány vásárolni egy-két újat

 

A negyedik és egyben utolsó olyan ruhadarab, amely ront a férfiak megjelenésén, a feliratos, mintás pólók. 
29425036_448754402238142_3573467057183784960_n.jpg

Na már most. 13-14 éves korig saját véleményem szerint még oké, vegye fel az ember, még abban az időszakban teljesen megfelelő. Viszont szerintem 15 éves kortól igazán hanyagolható. Röviden: ha felveszel magadra egy pólót, akkor annak a stílusán van a hangsúly, nem pedig a márkán és a logón. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://manworld.blog.hu/api/trackback/id/tr2414294117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása